funcion no disponible sin soporte javascript
Estàs a : Inici >
flecha decorativa
ivaj_es
flecha decorativa
DESCUENTOS CON CARNET JOVE
flecha decorativa

L'IVAJ convoca els projectes 'M'importa' d'activitats didàctiques per a l'educació en valors

Educar en Valors L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria a professionals, associacions i empreses per a l'elaboració de projectes d'activitats didàctiques per a l'educació en valors dirigida a grups d'adolescents i joves, amb el nom genèric 'M'importa'.

Amb això, l'IVAJ pretén liderar, visualitzar i recolzar a la xarxa d'oci educatiu que conformen totes les entitats que estan treballant en el temps lliure, per educar en valors a nens, adolescents i joves. A més, els materials dels projectes seran facilitats a ajuntaments i entitats que realitzen activitats en l'àmbit de la infància, adolescència i joventut. 

Els dos temes que es plantegen en aquesta edició de 'M'importa' són la prevenció de l'assetjament escolar (i no escolar) i el foment de la creació jove. Les activitats es podran dissenyar per grups d'edat. 

Les activitats dinàmiques i participatives hauran de transmetre valors de convivència, d'educació en valors i de respecte i haurien de realitzar-se en espais com a instituts, cases de joventut, associacions, espais oberts, campaments…, de manera que arribin a grups d'adolescents i joves i inclouran una guia didàctica per als educadors i educadores. 

Educar en Valors


Criteris de selecció i termini  

El termini de presentació de candidatures és de l'11 al 24 d'octubre de 2016. La participació està oberta a qualsevol empresa, professional, col·lectiu o associació, que faran arribar a través del formulari goo.gl/jbchgh les dades de contacte, així com un íitulo i una idea del projecte (no més de 400 paraules), un dossier amb els seus tres treballs més destacats i una breu presentació de l'entitat. 

Un comitè de selecció format per representants de l'IVAJ.GVA JOVE, de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana i per persones de reconegut prestigi dins dels àmbits de la prevenció i de l'oci educatiu, valorarà les propostes presentades. 

Els criteris de valoració tindran en compte el grau de protagonisme en l'activitat dels nens, adolescents i joves, l'efecte multiplicador de l'activitat, l'ús de les xarxes socials, la facilitat de reproducció així com l'ús de materials respectuosos amb el medi ambient, reciclats, etc. 


Més informació:

http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/IVAJ/va/cultura/EducacionValores.html 

Comparte:  del.icio.us meneame facebook twitter RSS