funcion no disponible sin soporte javascript
Estàs a : Inici >
flecha decorativa
ivaj_es
flecha decorativa
DESCUENTOS CON CARNET JOVE
flecha decorativa

L'IVAJ ofereix 4.120 places per a activitats juvenils en la nova campanya #Viu l'Estiu 2017

Amb 3.100 places en els campaments de Navalón i Alcossebre i 1.020 places en els albergs d'Alborache, Benicàssim, Benicarló, Alacant, Teulada- Moraira i Piles. S'ofereixen estades més econòmiques per a ajuntaments i associacions que realitzen activitats sense afany de lucre. L'oferta s'ha incrementat en un 23,91% respecte a l'edició anterior.

16.02.2017. L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la Campanya #Viu l'Estiu amb una oferta de 4.120 places en albergs i campaments de la Comunitat Valenciana. Els i les joves podran gaudir de programes grupals d'oci educatiu durant els mesos de juliol i agost en les instal·lacions a través de dues modalitats: l'Oferta Concertada i Oferta Lliure, d'acord amb les bases que es publiquen al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. El nombre de places oferides s'ha incrementat en un 23,91% pel que fa a l'estiu anterior.

En #Viu l'Estiu s'ofereixen places per a l'ús de les instal·lacions a associacions juvenils, centres escolars i la resta d'entitats públiques o privades, i també grups de joves que organitzen activitats de temps lliure juvenil i, en tot cas, per a la realització d'un programa d'activitats per a un mínim de 15 persones.

El programa permet reservar instal·lacions d'una manera més flexible, des d'una nit, en oferta lliure, fins a períodes de 15 dies, en oferta concertada, a preus molt assequibles.

Preus assequibles

En l'oferta de 2017, l'IVAJ ha previst dos tipus de tarifes: una General, dirigida a qualsevol grup que organitze un programa d'activitats juvenils. Qualsevol entitat pública o privada pot participar en esta oferta i una altra Especial, dirigida a ajuntaments, associacions juvenils, així com altres associacions, legalment constituïdes, que organitzen activitats sense afany de lucre. Com a novetat, s'han minorat els preus dirigits a estes entitats que preparen activitats sense afany de lucre, amb la finalitat d'afavorir a estos col·lectius.

Distribució de places per instal·lacions

Les 3.100 places en campaments es distribueixen entre el campament de Navalón (Navalón) amb 1.400 places i el campament Jaume I (Alcossebre) amb un total d'1.700 places, de les quals 650 són en cabanyes i 1.050 en tendes de campanya.
Quant als albergs, reuneixen una oferta d'1.020 places, distribuïdes entre les següents instal·lacions: 185 en l'alberg Torre d'Alboraig (Alboraig), 100 en l'alberg Argentina (Benicàssim), 175 en l'alberg-residència Sant Crist del Mar (Benicarló); 385 places en l'alberg-residència La Florida (Alacant); 100 places en l'alberg La Marina (Teulada-Moraira) i 75 places en l'alberg Mar i Vent (Piles).

Totes les instal·lacions de #Viu l'Estiu inclouen l'allotjament, el servei d'alimentació en pensió completa i el parament de menjador col·lectiu, així com el servei de socorrisme en els complexos amb piscines i un segur de responsabilitat civil i d'accidents.

Sol·licituds a partir del 17 de febrer de 2017

Es podran sol·licitar places en dues modalitats: Oferta Concertada, dirigida a l'ús de les instal·lacions per a la realització d'activitats grupals juvenils amb una durada obligatòria de 7, 8, 10, 14 o 15 nits i l'Oferta Lliure dissenyada per a aquells grups que desitgen allotjar-se a partir d'1 nit i un màxim de 15 nits.

A partir del 17 de febrer, el formulari es pot descarregar en esta web i es presentarà en la seu de l'IVAJ de València, c/ Hospital 11, en les unitats territorials de l'IVAJ d'Alacant, c/ Rambla Méndez Núñez, 41 i de Castelló, c/ Orfebres Santalínea, 2, així com en les oficines PROP. També es podran enviar per correu ordinari.

Per a l'adjudicació de places en les dues modalitats es realitzarà un sorteig públic el dia 30 de març.
Les places es podran sol·licitar fins a un mes abans de l'inici de l'activitat, segons disponibilitat.

Comparte:  del.icio.us meneame facebook twitter RSS