funcion no disponible sin soporte javascript
Estàs a : Inici >
flecha decorativa
ivaj_es
flecha decorativa
DESCUENTOS CON CARNET JOVE
flecha decorativa

L'IVAJ obri la inscripció per als campaments d'estiu per a adolescents i joves

Campaments d'estiu 2017 23/05/17. L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) obrirà este dimecres, 24 de maig, la inscripció en línia a través de www.ivaj.es per als campaments per a adolescents i joves, dins de la campanya "Viu l'estiu".

CampamentsEstiu17.bnEste estiu s'han organitzat un total d'onze campaments d'estiu per a joves amb cinc edicions del Summer Camp Alborache, dos d'activitats nàutiques amb anglès a Benicàssim i dues edicions d'aventura en anglès al Pirineu Català.

A més, s'han incorporat campaments temàtics i d'intercanvi amb altres comunitats autònomes. En este apartat s'ofereixen tres edicions de SOS / Ací la Terra, una a Benicàssim i dues a Piles així com quatre noves propostes en altres Comunitats Autònomes: 'Rodeno Films' en Albarracin, 'Santesteban/ Doneztebe Aventura' a Navarra, 'Planeta Benás 0.0' en Benasque i de 'Activitats Nàutiques' en les Llacunes de Ruidera.

Summer camps

Els summer camps combinen l'aprenentatge de l'anglès amb un variat programa d'activitats d'aventura, culturals i esportives, i mediambientals. La programació de campaments s'inicia el 25 de juny amb la primera edició del Summer camp Alborache per a adolescents i joves nascuts l'any 2005 o anteriors, fins als 14 anys, amb un total de 5 edicions: del 25 al 30 de juny de 2017, del 2 al 7 de juliol de 2017, del 9 al 14 de juliol de 2017, del 16 al 21 de juliol de 2017 i del 23 al 28 de juliol de 2017.

El summer camp Alboraig inclou classes d'anglès, basades en activitats lúdiques, dinàmiques de grups, cinema fòrum, trivial, etc. També compta amb activitats multiaventura, senderisme a la "Cova del Turche" per la ruta de l'aigua, gran yincana d'esports alternatius, senderisme nocturn o carrera d'orientació esportiva.

Paral·lelament, s'han programat activitats culturals com la visita al castell de Macastre, taller d'astronomia, i jocs d'aigua, vetlades nocturnes, interpretació de la naturalesa, esports, olimpíades, competicions esportives (futbol, básquet, handbol, natació, waterpolo, etc), tallers, de reciclatge i manualitats així com festes i concursos.

El campament al Pirineu Català, de l'1 al 15 de juliol de 2017, és per a participants nascuts l'any 2005 o anteriors, fins als 14 anys i para nascuts l'any 2003 fins als 17 anys del 15 al 29 de juliol de 2017. El campament està situat al costat del Parc Nacional d'Aigüestortes i l'Estany de Sant Maurici, el seu objectiu és l'aprenentatge a través de la immersió lingüística en anglès.

Així mateix, el campament "Activitats Nauticas a Benicàssim + classes d'anglès per a assistents fins als 14 anys serà del 16 al 23 de juliol de 2017 i combina multiactivitat nàutica, oci educatiu amb jocs i tallers en anglès en l'alberg Argentina en primera línia de platja. També a Benicàssim per a assistents de fins a 17 anys estan programades del 9 a 16 de juliol i del 23 al 30 de juliol, activitats nàutiques amb classes d'anglès.

SOS / Ací la Terra a Benicàssim i Piles

Per la seua banda el campament SOS/ Ací la Terra per a joves nascuts l'any 2003 o anteriors, fins als 17 anys tindrà dues edicions a Piles de l'11 al 20 de juliol de 2017 i del 21 al 30 de juliol de 2017 i una edició a Benicàssim de l'1 al 9 de juliol de 2017.

Es tracta d'una proposta ecologista i mediambiental amb activitats nàutiques: taller de nusos, caiac, paddle surf i iniciació a la vela; activitats d'oci i temps lliure amb jocs i tallers així com itineraris naturalistes i animació i vetlades nocturnes; jocs de presentació: olimpíades compostes d'esports adaptats i jocs tradicionals, ral·li fotogràfic, taller de risoterapia, tallers creatius, jocs esportius en la platja, itinerari naturalista, excursions, jocs cooperatius i de confiança, concursos com "Master Xef Saludable",animació i vetlades nocturnes.

Campaments temàtics en altres comunitats

En col·laboració amb altres comunitats autònomes, l'IVAJ ofereix 'Rodeno Films' a Albarracín, en la província de Terol , de l'1 al 10 de juliol de 2017, és un campament de cinema en el qual joves fins als 17 anys realitzen tallers d'introducció al cinema: llengua, història, invents, activitats d'interpretació, ball i creació d'animacions en stop motion.

Durant el campament els participants realitzaran les seues pròpies produccions audiovisuals i l'últim dia es realitzarà la Gala del Cinema. També ofereix nombroses activitats complementàries com a jocs grupales, yincanas d'orientació, tècniques d'especialistes en boulder, excursions, tallers de caracterització i atrezo, recorreguts culturals pels voltants i vetlades.

Del 2 a l'11 de juliol de 2017, en la localitat de Santesteban/Doneztebe (Navarra), al costat del Mendaur, en la vall del Bidasoa es desenvolupa Santesteban/Doneztebe Aventura. Es realitzaran activitats com a piragüisme, rafting, descensos, senderisme, trekking, ràpel i escalada en un entorn de muntanya, aprofitant els recursos naturals de la zona i les instal·lacions d'un parc d'aventura. El programa es completarà amb activitats de temps lliure, com a jocs i vetlades.

De l'11 al 21 de juliol de 2017 Planeta Benás 0.0 en Benasque (Osca) situada en la marge esquerra del riu Esera, a 1.138 metres d'altitud amb allotjament en l'Escola de muntanya de Benasque, centre especialitzat en tecnificació esportiva. Els participants coneixeran a l'experta en recerques mediambientals, Catherine Benás Jones, que ens farà partícips del seu últim experiment, Planeta Benás 0.0, una història de respecte i conscienciació mediambiental.

Planeta Benás 0.0 inclou activitats esportives en la naturalesa: escalada, barranquisme, ràpel, orientació, slackline, tir amb arc, BTT i taller de seguretat sobre la bicicleta, boulder, via ferrata, senderisme així com tallers creatius i activitats culturals en l'entorn pròxim a la instal·lació

Finalment, les activitats nàutiques en les Llacunes de Ruidera del 21 al 30 de juliol de 2017 es desenvolupen, en la Llacuna de la Penjada, a 5 quilòmetres de la localitat de Ruidera (Ciudad Real), i a 14 quilòmetres d'Ossa de Montiel (Albacete). Un espai natural protegit amb abundants canyars i alzines al llarg de les llacunes del parc.

Amb allotjament en l'alberg juvenil Alonso Quijano, proposa activitats nàutiques: vés-la, windsurf, piragüisme i pádel surf; d'aventura: escalada, ràpel i tirolina en rocòdrom, tir amb arc, ruta en BTT i orientació; activitats lúdic-recreatives i socioculturals: cinema d'estiu, planetari, visita al Centre d'Interpretació de les Llacunes i a la cova de la Penjada, excursió al mirador, dinàmiques de grup, tallers mediambientals, jocs esportius i vetlades nocturnes.

Tots els campaments de Viu l'estiu ofereixen descompte a titulars de Carnet Jove.

Comparte:  del.icio.us meneame facebook twitter RSS