funcion no disponible sin soporte javascript
Estàs a : Inici >
flecha decorativa
ivaj_es
flecha decorativa
DESCUENTOS CON CARNET JOVE
flecha decorativa

L'IVAJ i la Mancomunitat de la Marina Alta organitzen accions conjuntes dirigides a joves

XarxaJove Jesús Martí ha destacat que la iniciativa naix dels departaments de Joventut de la comarca que han constituït a principis del 2017 la Xarxa Jove Marina Alta per a promoure la dinamització cultural i l'oci educatiu.

*Les iniciatives van destinades a prop de 27.000 joves de la comarca
*Pla comarcal, projectes europeus i formació de professionals de joventut, eixos de la reunió
*L'IVAJ aposta per les polítiques de joventut que promouen la participació i la cultura

El secretari general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha anunciat que el consens entre municipis decidits a avançar en matèria de joventut, “és l'aposta que promou la Generalitat per a afavorir la participació juvenil i el coneixement mutu en l'àmbit comarcal”. Martí s'ha reunit amb la Xarxa Jove de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, a l'alberg La Marina a Teulada-Moraira.

En la reunió s'ha tractat de la població jove, de 14 a 30 anys de la Marina Alta, que se situa en 26.912 persones, així com dels ajuntaments que promouen descomptes a través de compromisos d'adhesió al Carnet Jove, credencial jove europea, i de la seua emissió, a escala municipal.

La Xarxa Jove Marina Alta ha proposat l'elaboració d'un pla comarcal de Joventut i l'organització d'una trobada de jóvens de la comarca. També ha expressat el seu interés per participar en projectes europeus, especialment d'intercanvis i de Servici Voluntari Europeu.

A la trobada han assistit l'alcalde de Teulada-Moraira, Carlos Linares i el gerent del MACMA, Jovi Lozano. Per part de la Xarxa Jove Marina Alta han acudit el primer tinent d'alcalde i regidor d'Infància i Joventut, Jose Ramiro, així com els tècnics de joventut de Xabia, Vicent Buiges i de Dénia, Joan Roselló; el regidor de joventut de l'ajuntament de Teulada-Moraira, Daniel Ibanco junt amb la secretària de Xarxa Jove Marina Alta, Mónica Cortés, tècnica de joventut de Teulada-Moraira.

La reunió de treball ha comptat amb la presència de la regidora de Joventut, Servicis Socials i Sanitat de Dénia, Cristina Morera, i la regidora de joventut de Calp, Maria Pilar Cabrera, així com Mª Àngels Crespo, tècnica de joventut de Benissa; Xisca Tomás, del Punt Jove de Calp i Adolfo Carnero, tècnic de joventut de l'IVAJ.

Comparte:  del.icio.us meneame facebook twitter RSS