funcion no disponible sin soporte javascript
Estàs a : Inici >
flecha decorativa
ivaj_es
flecha decorativa
DESCUENTOS CON CARNET JOVE
flecha decorativa

L'IVAJ convoca ajudes per a les associacions i entitats juvenils de la Comunitat Valenciana

21/12/2016


Destina un total de 315.000 euros per a activitats de caràcter social i de voluntariat El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 4 de gener 2017

 

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), ha convocat les ajudes a associacions juvenils i entitats prestadores de servicis a la joventut amb àmbit d'actuació a la Comunitat Valenciana, l'import total de lesqualsascendix a 315.000 euros. La resolució ha sigut publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 20 de desembre.

Les ajudes estan destinades a finançar programes anuals d'activitats de caràcter social i de voluntariat desenrotllats durant l'any 2016 per les entitats i associacions juvenils en alguns camps prioritaris.

Entre ells, els dirigits a les àrees de la promoció de la solidaritat, la tolerància i el respecte mutu, i de la prevenció de qualsevol tipus de discriminació. També els relacionats amb el foment i la formació del voluntariat juvenil i les accions dirigides a col·lectius de jóvens amb risc d'exclusió social i a enfortir les relacions intergeneracionals.

En total, l'IVAJ destina enguany, en tres línies d'ajudes, un total de 378.000 euros al moviment associatiu juvenil, considerant tant les ajudes a consells locals, a escoles d'animació, que van ser convocades el 19 de desembre, i a les associacions juvenils i entitats prestadores de servicis a la joventut.

Esta política juvenil va destinada a la participació de la joventut d'una forma lliure i eficaç, propiciant el marc adequat per al seu desenrotllament social, polític, econòmic i cultural.

Les sol·licituds es podran realitzar a partir del dia 21 de desembreen el model d'instància que figura annex a la resolució de convocatòria, a què també es podrà accedir a través de la pàgina web de l'IVAJ.GVA JOVE.

També estarà a disposició de les entitats sol·licitants en les seus de l'IVAJ.GVA JOVE a Alacant (Rambla de Méndez Núñez, núm. 41, Torre de la Generalitat); Castelló (carrer dels Orfebres Santalínea, núm. 2 ) i València (carrer de l'Hospital, núm. 11).

El termini de presentació és de deu dies hàbils a partir de l'endemà al de la publicació, és a dir, fins al 4 de gener de 2017.

 

Comparte:  del.icio.us meneame facebook twitter RSS