funcion no disponible sin soporte javascript
Estàs a : Inici >
flecha decorativa
ivaj_es
flecha decorativa
DESCUENTOS CON CARNET JOVE
flecha decorativa

L'IVAJ convoca ajudes a consells locals de joventut

21/12/2016


El termini de sol·licitud és fins al 3 de gener 2017

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), ha convocat les ajudes als consells locals de joventut, d'acord amb els requisits que publica el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' ('DOGV').

El termini de presentació de sol·licituds per a ambdues línies és de deu dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de les convocatòries en el 'DOGV', és a dir, fins al 3 de gener de 2017.

El procediment de concessió d'aquestes ajudes serà el de concurrència competitiva, de manera que l'import de la línia de subvenció es distribuirà de manera proporcional a la puntuació obtinguda pels sol·licitants que reunisquen els requisits.

A partir d'aquesta convocatòria, poden sol·licitar les subvencions els consells locals de la joventut i els consells d'àmbit territorial superior al del municipi degudament constituïts i inscrits en el Registre de Consells Territorials de Joventut de la Comunitat Valenciana.

Aquesta línia d'ajudes està destinada a finançar les despeses corrents dels programes anuals d'activitats exercides durant l'exercici 2016. L'import de la línia de subvenció és de 45.000 euros, de conformitat amb allò que s'ha previst per la Llei de pressupostos de la Generalitat de 2016.

Comparte:  del.icio.us meneame facebook twitter RSS