funcion no disponible sin soporte javascript
Estàs a : Inici >
flecha decorativa
ivaj_es
flecha decorativa
DESCUENTOS CON CARNET JOVE
flecha decorativa

L'IVAJ llança el programa de 'Cursos d'Idiomes 2017' per a joves

26/01/2017


Idiomes_cartell03  L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha publicat la programació de Cursos d'Idiomes 2017, per a joves de 14 a 35 anys, en la qual s'ofereix una selecció de cursos al Regne Unit, Irlanda, Canadà, Estats Units, Alemanya, Àustria, França, Suïssa i Itàlia, a fi que puguen estudiar i practicar anglés, francés, alemany i italià a l'estranger.

Per a facilitar l'estada als usuaris de Carnet Jove de la Generalitat, enguany s'ha ampliat el descompte que arriba fins al 15%, aplicable exclusivament al cost del curs, és a dir, allotjament i classes.

Destinacions dels cursos d'idiomes 2017

Per a l'idioma anglés, l'IVAJ ofereix cursos al Regne Unit; concretament en Bournemouth, Brighton, Cambridge, Eastbourne, Edimburg, Leeds, Liverpool, Londres, Manchester, Newcastle, Oxford, Southampton, Torbay, Winchester i Worthing; a Irlanda en les ciutats de Bray, Cork, Dublín i Galway. També a Boston, Los Angeles, Nova York i San Francisco als Estats Units i en Toronto i Vancouver a Canadà.

Els cursos per a l'idioma francés s'ofereixen en les ciutats franceses de Lió, Montpeller i Vichy i així com en la ciutat suïssa de Montreux. Els cursos d'alemany s'imparteixen a Alemanya en Berlín, Friburg, Hamburg, Munic i Munster així com en Viena a Àustria i els de l'idioma italià a Florència, Milà i Roma.

Aquest programa és el resultat de la col·laboració entre l'IVAJ amb l'Institut Andalús de la Joventut de la Junta d'Andalucia, de l'Institut de la Joventut de la Junta de Castella i Lleó, l'Institut de la Joventut de la Junta d'Extremadura, així com amb les direccions generals de joventut de la Comunitat de Madrid, del Govern Balear, del Govern de Canàries i de la Xunta de Galícia, i la Conselleria de Joventut, Esports i Noves Tecnologies de la Ciutat Autònoma de Ceuta.

Tipus de cursos i serveis

En aquesta edició es poden inscriure en quatre tipus de cursos oferits per 26 escoles. En la web de l'IVAJ es pot trobar des de cursos per a joves amb programes d'activitats, de 14 a 17 anys; cursos per a adults a partir de 16 o 18 anys així com cursos específics per a la preparació d'exàmens oficials i cursos d'anglés per a professors.

Excepte algunes escoles, que només ofereixen cursos a l'estiu o en dates molt concretes, en general, tots els dilluns comença un curs. L'estada mínima sol ser de dues setmanes i la màxima és molt àmplia.

Els serveis que s'inclouen són l'ensenyament, l'allotjament i, generalment, les menjars; en cada cas se n'especifiquen les característiques. A més, es realitzen activitats socials i esportives i altres serveis opcionals com excursions, trasllats, etc.

Els preus varien en funció del tipus de curs, del nombre de lliçons, la manutenció, les dates, la duració, el tipus d'allotjament i altres serveis. El nombre de lliçons varia d'un curs a un altre (15, 20, 25 o 30 lliçons setmanals), així com l'horari. L'ensenyament comprén aspectes de gramàtica, vocabulari, comprensió oral i comprensió escrita.

Com a complement a l'ensenyament en aules, la majoria de les escoles disposen d'un centre multimèdia d'aprenentatge en el qual hi ha diversos ordinadors amb programes informàtics perquè les i els estudiants, en el seu temps lliure o en les hores dedicades a això, puguen estudiar per ells mateixos, amb la supervisió o sense del professor. Sovint s'inclou l'accés a internet i al correu electrònic. Moltes escoles compten amb biblioteques de consulta, sala audiovisual i altres instal·lacions semblants.

De vegades, si l'estudiant desitja participar en les activitats socioculturals i les excursions, haurà d'abonar el seu import directament en l'escola.

En cada curs es facilita a l'estudiant l'aprenentatge i perfeccionament de l'idioma mitjançant la immersió lingüística i la integració en un ambient internacional. A més, es poden realitzar activitats socials i esportives, i altres serveis opcionals com excursions, trasllats, etc. no inclosos en el preu del curs.

Per a inscriure's en el programa Cursos d'idiomes 2017 es pot acudir a les seus de l'IVAJ d'Alacant, en la rambla de Méndez Nuñez, número 41; a Castelló, al carrer dels Orfebres Santalínea, número 2, i en la seu de València al carrer de l'Hospital, número 11. També es pot sol·licitar informació a través del correu electrònic: idiomes_ivaj@gva.es.

Comparte:  del.icio.us meneame facebook twitter RSS