funcion no disponible sin soporte javascript
Estàs a : Inici > Cultura >
flecha decorativa
cultura_va
flecha decorativa
DESCOMPTES AMB CARNET JOVE
flecha decorativa flecha decorativa

4ª Edició Premi Culturama innovació social en joventut

premiCulturama2016.400

Acte de presentació 2017:
Divendres 28 d'abril a les 11:00h
Sala Gonzalo Montiel. Centre Cultural La Nau
carrer Universitat, 2. València

premi culturama_236x85_1

El Premi Culturama Innovació Social en Joventut, que ja està en la seua quarta edició, compta amb la col·laboració de  l'IVAJ, Diputació Provincial de València, Universitat de València Delegació per a Estudiants Servei d’Informació i Dinamització SeDi, Universitat Politècnica de València, Xarxa Joves.net, Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana-CJCV i l'Associació de Professionals de Joventut de la CV. Es tracta d'una iniciativa que sorgeix dins del programa de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) de Culturama que té com a propòsit recolzar a entitats sense ànim de lucre premiant, ajudant en la difusió i creant memòria escrita dels seus projectes mitjançant una publicació que es configura a manera de guia.

Tot un manual en el qual es mostren les claus que han pogut fer real els projectes citats, es revelen els punts de partida, pressupostos, antecedents i resultats d'estes experiències amb l'objectiu de suggerir als lectors noves eines amb les quals crear metodologies que responguen a les seues premisses.

Els projectes inclosos en l'edició són Transformant la societat des de la igualtat-diversitat de gènere del grup Connectant d'Ontinyent, guanyador del primer Premi Culturama; Riborquestra (Comusitària, Barcelona), Espai Matrioska (Espai Matrioska, Os Blancos, Orense) i Voces propias. Taller de vídeo participatiu comunitari La veu de Amaltea. (Associació La Cosecha Producción Audiovisual, València), accèssits de l'edició. A més, seguint amb el model de les tres edicions anteriors, s'inclou l'experiència de dos projectes convidats, Intraescolar (de Clara Boix realitzat amb el suport de l'Institut de les Indústries Culturals i de les Arts de la Regió de Múrcia) i En Tus Zapatos (projecte d'Elizabet Català Collado realitzat amb el suport de la Fundació Antonia Mir i el Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València, institució que a més acull la presentació de la present publicació). Com a novetat s'inclou el mapa dels projectes presentats a manera de reconeixement de l'alt nivell de les propostes presentades i per a reflectir la quantitat d'iniciatives que estan en marxa sota els paràmetres de la convocatòria, innovació social en joventut l'eina de la qual de treball són les pròpies de l'art actual. 

logoslliurament_culturama2014