funcion no disponible sin soporte javascript
Estàs a : Inici > Cultura >
flecha decorativa
cultura_va
flecha decorativa
DESCOMPTES AMB CARNET JOVE
flecha decorativa flecha decorativa

#NoDónaIgual Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona

 

Fase exposició (2015-16)

L'exposició de fotografies és fruit del concurs que organitza, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona el 25 de novembre, l'INSTITUT VALENCIÀ DE LA JOVENTUT.GENERALITAT JOVE. Amb el IV concurs de fotografia ‘NoDónaIgual’ pretén reconèixer les fotografies que denuncien el problema i advoquen per la no violència.

Les fotografies seleccionades formen part de dues exposicions itinerants que recorren la Comunitat Valenciana, des de centres d'informació juvenil i cases de cultura dels Ajuntaments, fins a centres educatius i de servicis socials. Així, es va inaugurar el mateix dia 25 de novembre en el Museu del Centre del Carme de la ciutat de València i continua segons este calendari.

Si la teua entitat està interessada a albergar l'exposició, només has de consultar si les dates estan disponibles en qualsevol de les exposicions i, complir els requisits mínims perquè l'exposició arribe als joves del teu entorn.

Envia un correu electrònic amb: nom, entitat, municipi, dates i horari previst per a l'exposició, correu electrònic i telèfon
a
cultura_ivaj@gva.es

 

Requisits

L'exposició consta de més de 30 obres de 50 cm costat major, amb cartells identificatius incloses, que s'estima en uns 20 metres lineals d'exposició com a mínim en cadascuna de les exposicions.

El màxim de temps per a albergar l'exposició es fixa en 2 setmanes, començat dimecres o dijous i tancant divendres o diumenge de la setmana següent o la posterior, en horari de matí i vesprada, per a facilitar el màxim accés als visitants. A causa dels trasllats i muntatges , es preveu que els dilluns i els dimarts, després de la clausura de l'exposició, siguen inhàbils.

 

Fase concurs

nodonaigual15

L'objectiu del concurs de fotografia contra la violència de gènere ‘NoDónaIgual’, de l'IVAJ.GVA JOVE és sensibilitzar a la població jove sobre el problema social que suposa la violència de gènere i estimular la creativitat dels participants. Al mateix temps es busca conscienciar a la societat en general enfront d'este problema mitjançant l'exposició de les imatges seleccionades i, sobretot, combatre la indiferència.

Pots consultar les bases 2015 (*.pdf)