funcion no disponible sin soporte javascript
tiempo_va
flecha decorativa
DESCOMPTES AMB CARNET JOVE
flecha decorativa flecha decorativa

CAMPS DE TREBALL VOLUNTARI JUVENIL EN NADAL

 

ct15

L' IVAJ.GVA JOVE t' oferix la posibilitat de passar uns nadals diferents, solidaris i divertits

Els camps de treball voluntari juvenil són una mena d'activitas en les quals un grup de jóvens de diverses comunitats autònomes,  es comprometen, d'una manera voluntària i desinteressada, en el desplegament d'un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat, combinat amb activitats complementàries d'animació.

Qui pot participar? Jóvens entre 18 i 26 anys.

DATES: Del 26 de desembre de 2015 al 4 de gener de 2016

 

 

PROJECTES:

  • VINE I DIVERTIX-TE: 25 jóvens voluntaris dedicaran el seu temps a preparar un programa d'activitats lúdiques per a 25 xiquets entre 6 i 12 anys, en risc d' exclusió social. El Camp està organitzat per l'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove, en col•laboració amb la CRUZ ROJA València.

     

  • NADALS SOLIDARIS: 25 jóvens voluntaris dedicaran el seu temps a conviure amb  25 xiquets entre 9 i 12 anys, desenvolupant activitats d' oci i temps lliure. El Camp està organitzat per l'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove.  CONSULTA EL PROJECTE

 

INSCRIPCIÓ:   Del  23 de novembre de 2015  fins que s'exhaurisquen les places

PLACES DISPONIBLES

ON INSCRIURE'S: A través del Centre d'Informació Juvenil de l' IVAJ.GVA JOVE, c/ de l'Hospital, 11 de València, de les oficines de les Unitats Territorials de Castelló i d'Alacant i de les diferents oficines de l' IVAJ.GVA JOVE.

COM INSCRIURE'S: Presentant sol·licitud i fitxa sanitària, junt amb el DNI i la targeta sanitària o document equivalent en qualsevol oficina.

QUOTA: 60,00 € (IVA inclòs)
 

Compte:  ES17-2038-6159-966400001236

BANKIA
Titular: GENERALITAT VALENCIANA-IVAJ

ÚLTIMA CONVOCATÒRIA

RENÚNCIA DE PLAÇA

DEVOLUCIÓ DE QUOTA