funcion no disponible sin soporte javascript
tiempo_va
flecha decorativa
DESCOMPTES AMB CARNET JOVE
flecha decorativa flecha decorativa

CONVOCATÒRIA OFERTA CONCERTADA I OFERTA LLIURE 2016
 

A través de la Campanya viu_estiu50 en les modalitats d'Oferta Concertada i d'Oferta Lliure, els grups, associacions i altres entitats sense afany de lucre, poden disposar d'instal·lacions per a dur a terme els seus programes d'activitats.

Modalitat d'Oferta Concertada: és l'ús de les instal·lacions juvenils per a la realització d'un programa d'activitats, en períodes entre 7 i 16 nits.

Modalitat d'Oferta Lliure: és l'ús de les instal·lacions juvenils, per a la realització d'un programa d'activitats, en períodes a partir d'1 nit.

Tarifes 2016
Places oferides

SERVEIS QUE COMPRÉN L’OFERTA CONCERTADA
 

a) Allotjament en tendes o cabanes, o en habitacions compartides

b) Parament de menjador col·lectiu

c) Servei d’alimentació (en règim de pensió completa).

d) Servei de socorrisme a les instal.lacions que disposen de piscina

e) Assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.


SOL·LICITUDS

Es formalitzaran en imprés normalitzat, disponible ací i també a les seus de l'IVAJ de València,  d'Alacant i de Castelló, i a les oficines PROP.
Formulari Oferta Concertada
Formulari Oferta Lliure


TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Primera fase: Les sol·licituds que tinguen entrada en registre fins el 14 de març de 2016 s'ordenaran, per data de presentació, en tres llistes. En compliment de la base 9.2.c) es publiquen aquestes llistes, i s'obri un període de 10 hàbils per a presentar qualsevulla al·legació:

1) Oferta Concertada: amb les sol·licituds dels beneficiaris domiciliats a la Comunitat Valenciana. Consulta ací les sol·licituds presentades.

2) Oferta Concertada: amb les sol·licituds d'altres comunitats autónomes. Consulta ací les sol·licituds presentades.

3) Oferta Lliure: amb totes les sol·licituds d'esta modalitat.Consulta ací les sol·licituds presentades.

El 5 d'abril s'ha celebrat un sorteig, en el qual es determina la sol·licitud a partir de la qual s'iniciarà l'adjudicació en cadascuna de les llistes. Tindran prioritat les sol·licituds dels beneficiaris de l'Oferta Concertada, domiciliats a la Comunitat Valenciana, a continuació les de la resta de comunitats autònomes; posteriorment, els de l'Oferta Lliure:

Resultat del sorteig:

 

Segona fase: Comença a partir del 15 de març de 2016; les sol·licituds s'ordenaran correlativament per ordre de presentació en registre, i se'ls adjudicarà els torns i places sobrants, sense tindre en compte la procedència dels sol·licitants.

Més informació