funcion no disponible sin soporte javascript
Estàs a : Inici > Temps lliure > CARNETS >
flecha decorativa
tiempo_va
flecha decorativa
DESCOMPTES AMB CARNET JOVE
flecha decorativa flecha decorativa

MODALITATS I REQUISITS

 

Juvenil

Este carnet està destinat a jóvens majors de 14 anys i menors de 30 anys. És imprescindible per a allotjar-se en qualsevol dels més de 4.000 albergs juvenils de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils que existeixen actualment en 60 països d'arreu del món.

 

Adult

Este carnet està destinat a majors de 30 anys. És imprescindible per a allotjar-se en qualsevol dels més de 4.000 albergs juvenils de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils que existeixen actualment en 60 països d'arreu del món.

 

Familiar

Este carnet el poden obtindre les parelles, i els seus fills menors de 14 anys. Cal presentar l'original o fotocòpia del llibre de Família en el moment de l'emissió. És imprescindible per a allotjar-se en qualsevol dels més de 4.000 albergs juvenils de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils que existeixen actualment en 60 països d'arreu del món.

 

Grup

Este carnet el poden obtindre grups de 10 persones com a mínim. És imprescindible per a allotjar-se en qualsevol dels més de 4.000 albergs juvenils de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils que existeixen actualment en 60 països d'arreu del món.