funcion no disponible sin soporte javascript
flecha decorativa
tiempo_va
flecha decorativa
DESCOMPTES AMB CARNET JOVE
flecha decorativa flecha decorativa

ALBERGS DE LA COMUNITAT VALENCIANA     

                      

 
AlberguesColegas

 

 

L'Institut Valencià de la Joventut gestiona la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils, que estan distribuïts, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i que s'ofereixen als jóvens i als no tan jóvens. N'hi ha tant a les comarques de l'interior, en paratges de muntanya, com a les comarques costeres, molt prop de la mar.

Els albergs juvenils, a més de proporcionar allotjament i manutenció als alberguistes que, individualment o en grups, n'utilitzen els serveis, són llocs ideals per al desplegament d'una sèrie d'activitats que poden abastar des de la pràctica d'esports, fins a objectius culturals, turístics o simplement de caràcter recreatiu.

Són uns llocs idonis per la trobada de persones de diferents nacionalitats, races i cultures, i permeten aconseguir un clima i un ambient de convivència que possibilita l'intercanvi cultural i les experiències compartides.

Per a poder utilitzar els serveis d'un alberg juvenil, tant els dels que hi ha a la Comunitat Valenciana, com els de la resta dels 4.500 albergs repartits per tot el món, l'únic requisit és posseir el carnet de soci de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF) i ser, per tant, titular d'un carnet d'alberguista en la modalitat juvenil, adulta, familiar o de grup. El carnet de soci és vàlid tant per als albergs nacionals com per als albergs internacionals , ja que la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils és membre de ple dret de la IYHF.

En la Xarxa d'Albergs Juvenils de la Comunitat Valenciana podem trobar tant els albergs de titularitat públic, els albergs de l'IVAJ, com els de titularitat privada.

Pots consultar ací la disponibilitat en els albergs i fer les reserves a través d'Internet, personalment, en la seu de l'IVAJ de València (C/ Hospital, 11); per telèfon, en el 902 22 55 52, o enviant la teua sol·licitud per correu electrònic (creserves_ivaj@gva.es).

XARXA VALENCIANA D'ALBERGS JUVENILS

Pins Alborache xicoteta Platja2 MariVent grand Pati Lamarina mitjana Pati Biar mitjana
 Torre de
Alborache, Alborache

 Mar i Vent, Platja de Piles

La Marina, Moraira-Teulada

 Biar

Biblioteca laflorida xicoteta Entrada Lledó xicoteta benicarlo01 Jardí Argentina mitjana

La Florida, Alacant

 Mare de Déu del Lledó, Castelló de la Plana

Sant Crist del Mar,
Benicarló

Argentina, Benicàssim

 

En la Comunitat Valenciana també hi hi ha albergs juvenils, gestionats per entitats privades, que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles, REAJ, que faciliten a jóvens, i no tan jóvens, no sols allotjament sinó també un ambient per a intercanviar experiències:

 

 

 

  

  youthhostel4you_02

  APGalileoGalilei

 APHocesCabriel 

Youth Hostel 4 You  Colegio Mayor
Galileo Galilei

Hoces del Cabriel

(Calp)

(València)

(Venta del Moro) 

      alberg_p02 

    APbedss_VillaUniv

   APPurpleNestHostel   

  La Concepción 

(València)

Bed'ss Hostel 

(Alacant)

Purple Nest Hostel

(València)

 

 * Només funciona com alberg els mesos de juliol i agost

 

     hosteling

        center_vcia01     APrednestHostel
Europa House  

 Center València

Red Nest Hostel
(Sant Vicent del Raspeig)  

(València)

 (València)

 

 

 

 

 

               

Si vols estar al dia de les novetats, ofertes i notícies de les activitats que oferim als nostres Youth Hostels, subscriu-te a la nostra llista de distribució:

Hostels_ivaj